Webshop - THE DOODLE LOOK

 

Waarom dit boek?

Meestal worden de vachten van doodles veel te vaak geborsteld, met juist sneller klittende en stugger wordende vachten als gevolg. Al jarenlang is dit een groot probleem bij doodles. Met onze methode van vachtverzorging is slechts één keer borstelen per 3-4 weken genoeg bij een volwassen vacht. Er is zelfs een alternatief waarbij je je doodle vrijwel niet borstelt, maar alleen knipt en wast! Met onze methode van vachtverzorging en borstelen blijft de vacht van je doodle zacht, klitvrij en gezond.

Wat staat er in?

In dit boek leer je waarom wassen na het borstelen en/of knippen nodig is, hoe klitten ontstaan en waarom sommige doodles sneller klitten hebben dan andere. Ook leer je wat de vachtwisselingsfase inhoudt en waarom het dan belangrijk is om tijdelijk elke 2 weken te borstelen. Verder lees je hoe je je doodle in praktische stappen op de juiste manier borstelt en in “the-doodle-look” kunt knippen. Je leest hoe je klitten kunt voorkomen en hoe je de vacht van je doodle in topconditie kunt houden, zonder wekelijks te moeten borstelen. Ook leren we je hoe je je doodle rustig op een trimtafel kunt krijgen.

Wie hebben het geschreven?

Wij zijn Bernice de Bont en Coco de Bont, al vele jaren schoonzussen van elkaar, en stellen ons graag eerst aan je voor. Als dochter van een van de eerste en grootste Labradoodle-fokkers van Europa, heeft Coco ruim 17 jaar ervaring in de vachtverzorging van tientallen Australische Labradoodles. Tevens is Coco hondencoach met Australische Labradoodles, Cobberdogs en andere doodle-achtigen als specialisatie. Bernice, eigenaresse van The Doodle Look, is professioneel trimster gespecialiseerd in Australische Labradoodles en Cobberdogs. De kneepjes van het vak heeft zij geleerd van Coco. Bernice weet als geen ander waar het vaak misgaat in de vachtverzorging en hoe dit aan te pakken. Haar Australische Labradoodle Bobbie Beer is de ster van dit boek!

Ben je een doodle-professional? Lees hier!

De Doodle Look Puppyguide (gratis!)

Voor fokkers die graag informatie over vachtverzorging van the Doodle Look willen meegeven in hun puppypakketten, of voor trimsters/trimmers die hun puppyklanten graag informatie mee willen geven, hebben we iets leuks: de Puppyguide!

De Puppyguide folder staat vol met praktische tips voor pupkopers. Ze lezen duidelijk terug wat ze nodig hebben voor de vachtverzorging, hoe ze kunnen oefenen met hun pup om geborsteld en geknipt te worden en wat ze te wachten staat tijdens de vachtwisselingsfase en daarna.

Interesse om de Puppyguide gratis toe te voegen aan je puppypakketten of anderszins aan je klanten mee te geven?
Stuur een mailtje naar bernice@thedoodlelook.com en geef aan hoeveel flyers je nodig hebt en naar welk adres we deze kunnen versturen.

Extraatje: de Puppyguide komt met een 10% kortingscode ter aankoop van the Doodle Look BOOK!

 

 

The Doodle Look BOOK aanbieden in het puppypakket?

Dat kan! We hebben al een aantal fokkers voorzien van The Doodle Look BOOK in het puppypakket. Het is een mooie start en voorbereiding op de vachtverzorging voor de toekomstige baasjes van de pups. Door meteen met een goede basis te beginnen, kunnen ze er later extra van profiteren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden, vul het contact formulier in en profiteer van een mooie korting!

Op een andere manier samenwerken?

Voor samenwerkingen kom ik graag met je in contact via:  bernice@thedoodlelook.com


Superdoodles KvK 86792849