Reviews - TOTAAL cursus, cursus KNIPPEN, en cursus BORSTELEN

Heb je een cursus vachtverzorging gevolgd?

Laat hier weten wat je er van vond!

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
4 maanden geleden

Toen mijn hond 1 jaar oud was, heb ik bij Bernice een workshop borstelen en knippen gevolgd.
Dit is mijn 1e hond dus ik had nog geen ervaring in de verzorging van een hond. Het knippen leek me een grote uitdaging.
Bernice is erg kundig en geeft je het vertrouwen dat je zelf je hond kunt knippen. Ze straalt veel rust uit waardoor ik me als cursist erg op mijn gemak voelde bij het aanleren van deze nieuwe vaardigheden.
Sinds de cursus knip ik mijn doodle zelf. Met de kennis die ik opgedaan heb uit de cursus en de informatie uit het boek lukt het me om zelf de vachtverzorging te doen.
Bij de aanschaf van een puppy had ik niet gedacht dat ik mijn hond zelf zou knippen. Het heeft de band tussen mijn hond en mij nog meer versterkt.
Ik ben dan ook erg blij dat ik de cursus gevolgd heb bij Bernice.

Angela
5 maanden geleden

Voor de aanschaf van onze labradoodle. Had ik de insta-paging van thedoodlelook al meerdere malen bekeken en gelezen. Gaat dit bij mij passen, kan ik de verzorging aan die de vacht van een labradoodle vraagt.
Door alle posts kreeg ik vertrouwen. Wij konden dit. Maar wel had ik mezelf de beloofd om een cursus in te plannen. Gewoon om als basis te hebben, om zo alleen het beste aan onze hond te geven.

Vanaf het moment dat Bernice binnen stapte met haar lieve Bobby voelde ik de klik meteen. Zij gaat mij helpen om de vacht optimaal te houden. Wat bleek door haar instagram te volgen en niet belangrijk ook te lezen en onthouden wat ze daar schrijft en uitlegt ;) en het boek had ik al een basis gelegd.
Hierdoor kreeg ik de bevestiging dat we al goed op weg waren.
Tijdens de cursus legt Bernice alles rustig en duidelijk uit en geeft je vertrouwen. Daarbij neemt ze echt de tijd voor jou en je doodle!

Bernice is echt een topper in haar vak!!

Eline Matulessy
10 maanden geleden

Via Instagram ben ik in contact genomen met Bernice, omdat de vachtverzorging van doodles natuurlijk veel meer vraagt dan andere honden. Naast alle tips die ze online deelt, wou ik ook graag de workshop volgen. Dat was de beste beslissing die ik kon maken op het gebied van de vachtverzorging van onze doodles!

De workshop zelf was heel prettig en informatief en daarnaast is Bernice heel duidelijk en rustig in de uitleg die je geeft. Ook neemt ze echt de tijd, zodat jij en je hond zich op hun gemak voelen tijdens de workshop. Nu voel ik mij een stuk zekerder in de vachtverzorging en zijn wij lachend de vachtwisseling doorgekomen!


Reviews van andere baasjes

Australian Labradoodle Charlie en haar baasje Sylvia

"Een doodle in huis krijgen was voor ons een feestje. Waar ik me op verkeek was de vachtverzorging. Totdat ik Bernice via via op social media tegenkwam. Haar manier van vertellen/uitleg trok mijn aandacht en zo kwam zij naar ons huis voor een Workshop. Haar uitleg en samen mijn hond Charlie kammen/borstelen en kippen resulteerde in mooi resultaat. Nu een jaar later en een aantal behandelingen verder heb ik het borstelen/knippen onder controle dankzij de tools die ik van Bernice heb meegekregen. Dus zeker een aanrader om deze Workshop te volgen om meer inzicht te krijgen in het onderhoud van je wollige doodle en daarmee te voorkomen dat je een kort geschoren schaapje in huis rond hebt lopen."


Australian Labradoodle Pip en haar baasje Marloes

"Ik heb met veel plezier de dag Workshop vachtverzorging en knippen met Pip gevolgd. Wat een enthousiasme, geduld en kennis heb je! Zo veel informatie dat ik erg blij ben met het naslagwerk en met het filmpje op Instagram hoe je het koppie in model knipt."


Goldendoodle Noodle
en zijn baasje Robin

"Vanaf dag 1 dat ik Bernice heb ontmoet is ze heel erg betrokken bij het welzijn van de vacht van onze hond Noodle. Hij heeft een erg moeilijke vacht waar ik wel wat advies bij kon gebruiken. Ik pakte het helemaal verkeerd aan, Noodle zijn vacht was erg dof en stug. Bernice nam alle tijd om met mij mee te kijken, tips te geven die ik kon gebruiken bij de vachtverzorging. Door haar hulp heb ik nu een hele zachte hond en gaat de vachtverzorging veel beter! Hij is een keer bij Bernice geweest voor een knipbeurt, en wat zag hij er prachtig uit! Met alle liefde, passie en kennis gaat zij te werk. Ik zou deze lieverd echt aanraden!"