TOTAAL cursus


Tijdens deze cursus zal ik samen met jou, je ALD/Cobberdog stap voor stap behandelen. Je leert onder andere de juiste borstel- en kniptechniek. We zullen in zo'n gemiddeld 4 uur tijd samen alle stappen doornemen van het borstelen en knippen. Natuurlijk is er verder voldoende tijd om al je vragen te stellen.

Duur: gemiddeld zo'n 4 uur (dit is een richtlijn, duur kan afhangen per doodle, leeftijd en situatie)


TOTAAL Cursus |  € 325,00 incl. 21% btw
excl. € 0,25 /km reiskosten

* Zodra de reistijd (heen- en terugreis) meer dan 2 uur in totaal bedraagt, wordt er per extra uur € 65,00 incl. btw in rekening gebracht (m.i.v. 1 november 2023)

 

Hoe kan ik een cursus inplannen?

Druk op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan. En controleer de pagina van het cursusaanbod voor de beschikbaarheid van de cursussen.

De cursussen kunnen ingepland worden op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

  1. Mochten er bijzonderheden zijn, laat het gerust weten zodra je een afspraak maakt. Bijvoorbeeld: gedrag van je hond, weinig ervaring met borstelen, allergie, etc.

    Ik doe mijn best om je aanvraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Hoe ziet zo'n dag er uit?

Zodra ik bij jullie thuis ben gearriveerd op de afgesproken tijd - maken we kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Tijdens de cursus heb ik alle aandacht en tijd voor jou en je ALD/Cobberdog. En er is natuurlijk voldoende tijd om vragen te stellen. Uiteraard ben ik ook benieuwd welke borstel je gebruikt voor het onderhoud van de vacht en wat je routine in vachtverzorging is. We zullen tussendoor voldoende pauze nemen zodat je doodle niet voor langere tijd op de trimtafel hoeft te staan.

Wat te doen tot het zover is?

Hebben we een afspraak gepland staan voor een cursus over een paar maanden? Dan is het gewenst de vacht elke 6-8-10* weken bij te laten knippen tot 4-5 cm.

Het is niet de bedoeling of gewenst maanden te wachten tot de vacht weer geknipt zal worden tijdens een cursus. De vacht groeit gemiddeld zo'n 1,5 cm per maand. Hoe langer de vacht - hoe sneller er klitten ontstaan. En hoe meer aandacht de vacht nodig heeft betreft het onderhoud.

*10 weken tussen afspraken kan voor doodles met een volwassen vacht (periode na de vachtwisseling) en die betreft het onderhoud goed onder controle worden gehouden.

Heb je vragen? Stuur me gerust een bericht via Instagram of Facebook. Of stuur een mail naar: thedoodlelook@bernice.nl

Moet ik mijn hond extra uitlaten voor de cursus?

Het is niet nodig om je hondje langer uit te laten dan normaal. Je hoeft hem niet extra moe te maken. De cursus zal om genoeg inspanning en geduld vragen. Zorg dat je hondje ruim voor aanvang heeft gegeten, zodat er ruim 1,5 tot 2 uur tussen zit en het eten eerst goed verteerd kan worden. Het zou vervelend zijn als je hondje er last van krijgt tijdens de cursus.

Moet mijn hond gewassen zijn voor de cursus?

Het is niet nodig om je ALD/Cobberdog te wassen voor de cursus. Wassen dient na het borstelen en knippen te gebeuren.


SAMEN DE CURSUS DOEN?
Hebben jij een een vriendin, familielid, kennis of buurvrouw allebei interesse om deze cursus te volgen? Dan is het mogelijk om dat samen te doen. Dan geldt het volgende tarief:

TOTAAL Cursus | Voor 2 personen en met 2 ALD's/Cobberdogs € 495,00 incl. 21% btw

 

GOED OM TE WETEN
Wil je er graag met extra personen bij zijn tijdens een cursus met 2 doodles?  Voor de extra personen wordt er per persoon € 95,00 in rekening gebracht.

 


EXTRA INFORMATIE - BELANGRIJK
Met ingang van 1 november 2023 zal er naast de reiskosten, standaard een toeslag per extra uur worden gerekend voor de reistijd. Zodra de reistijd (heen- en terugreis) meer dan 2 uur in totaal bedraagt, wordt er per extra uur € 65,00 incl. btw in rekening gebracht.