Reviews - THE DOODLE LOOK BOOK

Heb je het DOODLE LOOK BOOK al gelezen?

Laat hier weten wat je er van vond!

Rating: 4.2857142857143 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
een maand geleden

Prachtig boek met mooie foto’s. Alles wordt heel goed uitgelegd en beschreven.
Erg praktisch en een must have voor doodle liefhebbers.

Sandra
3 maanden geleden

Wat een mooi en fijn boek voor iedereen met een doodle. Wat een goede uitleg om de hond te knippen met mooie plaatjes. Een aanrader voor elke doodle eigenaar.

Susan
5 maanden geleden

Het boek net in huis.. Pup pas 18-12… maar nu al blij dat ik dit boek heb en alles rustig kan doornemen. Een goede voorbereiding is het halve werk en ik ben er van overtuigd dat met the doodle look, de voorbereiding top is! Goed beschreven met duidelijke foto’s.

Kortom, blij!

Desiree Van de Ven
6 maanden geleden

Een geweldig goed overzichtelijk en duidelijk boek. Hiermee kunnen ook nieuwe Doodle eigenaren goed voorbereid in te werk gaan.

Elke Baeten
6 maanden geleden

Ik heb het boek nu enige tijd in mijn bezit, heb er zoveel van geleerd. Ik heb een trimsalon voor Doodles, mijn klanten zijn zelfs blij met bepaalde dingen van verzorging hoe ik het toepas sinds ik jullie boek heb gelezen (al wel 10x)
Het is echt een aanrader. De vacht van mijn eigen Doodles als van mijn klanten is duidelijk top! Even durven omschakelen en nieuwe methodes toepassen was wennen, maar uiteindelijk krijg je resultaat!

Renate Baak
6 maanden geleden

Duidelijk verhaal. Veel info over de vachtverzorging met duidelijke uitleg. Zeer informatief en dus verhelderend. Iedere doodle eigenaar zou dit boek moeten hebben. Ook fijne uitleg over het knippen van je eigen doodle met foto's die het makkelijker voor je maken, meer inzichtelijk.
Ik heb er enorm veel aan gehad, en kijk er nog regelmatig eventjes in. Echt superfijn!
De vachtverzorging is een stuk makkelijker geworden sinds ik jullie tips ben gaan opvolgen. Blije baas en blije doodle Bodhi!

Melissa Berns
6 maanden geleden

Zo'n fijn en duidelijk boek!!! Zeker een DIKKE aanrader!

de Goede Egidia
6 maanden geleden

Super goed boek. Gelezen en een mooi terugslagen . Duidelijke foto’s. Ik raad dit boek zeker aan bij iedereen 🐾❤️

Renate
6 maanden geleden

Super waardevol boek. Een musthave voor iedereen met een doodle. Goede tips , mooie foto's en met liefde gemaakt.

Anita van Beerendonk
6 maanden geleden

Het is een super fijn boek. Goede en duidelijke omschrijving. Heb al veel plezier gehad van het boek.
Veel geleerd en blader er nog regelmatig in als ik vragen heb.


Reviews van andere baasjes

Corina

"Een prachtig boek, met heldere en duidelijke uitleg. Mooie foto's die de uitleg goed ondersteunen. Inmiddels het boek al aan meerdere doodle eigenaars laten zien en sterk aanbevolen. 
Het is voor onze Ollie van bij 1 jaar oud  nog een beetje spannend om lang op de trimtafel te blijven liggen maar we oefenen nu een paar keer per dag zoals aanbevolen in het boek en het gaat steeds iets beter. Het is ook erg fijn dat wanneer je een vraag stelt via de mail of facebook, je ook altijd antwoord krijgt.

Van mij krijgen jullie *****"


Rowan

"Voor de komst van mijn Labradoodle pup eind maart heb ik dit boek aangeschaft. Het boek bevat ontzettend fijne tips die ik vanaf de start heb toegepast. De foto’s helpen bij extra verduidelijking. Het heeft mij het vertrouwen gegeven om het op deze manier samen met mijn pup te leren. Super leuk voor de band ook!"


Esther en Frenkie

"Na onze workshop met Bernice is onze werkwijze qua vachtverzorging toch wel anders geworden… Nog iedere week denken wij aan je terug Bernice J Qua vachtverzorging had ik Frenk echt wel onder controle maar er is zoveel meer rust en duidelijkheid gekomen.

De reden dat wij het boek kochten is op de eerste plaats jullie steunen met dit prachtige project. Want wat is hij prachtig geworden. Prachtig en duidelijk en zo’n fijn steuntje in de rug om bv terug te bladeren als ik een koppie knip.

Zo ontzettend fijn om de volgorde op papier te hebben met de meest mooie Foto’s erbij. Dit boek is absoluut een aanrader en als er mensen komen om een hondje te brengen voor een knipbeurtje dan laat ik ze altijd het boek doorlezen om mijn verhaal van eerst borstelen, knippen en dan pas wassen te onderbouwen.

Frenkie en ik genoten altijd al van de verzorgmomenten maar hebben samen zo’n fijn ritme en werkwijze ontwikkeld … en dit dankzij jou workshop incl jullie mooie boek!!!

Ga zo door meiden want dit wordt zeer gewaardeerd net als jullie fijne posts op insta"